Beste overvåkingskamera 2021

Overvåkingskameraer brukes av de fleste bedrifter rundt om i verden for å overvåke deres lokaler. Det finnes mange forskjellige typer overvåkingskameraer tilgjengelig i dag, noen designet for utendørs bruk og andre for innendørs bruk.

Med snart åtte milliarder mennesker i verden i dag, har bekymringene for personvern økt. Organisasjoner har gått over til å bruke mer skjulte overvåkingsmetoder som digitale videoovervåkingskameraer (DVS) som fjernstyres og ikke krever noen menneskelig tilstedeværelse under drift.

Det er derimot ikke bare bedrifter som bruker disse kameraene for å beskytte seg selv mot innbrudd; enkeltpersoner gjør det også for å holde huset trygt mot uønskede “lange fingre.” Derfor skal vi i dag se på tre av overvåkingskameraene som har vist seg å være de beste i 2021, både for bedrifter og privatpersoner.

1) Skylink minikamera med nattsyn

Skylink Home Security Camera er et bærbart overvåkingskamera som tilbyr nattsyn og bevegelsesvarsler. Kameraet drives fullstendig av et innebygd batteri, som gir opptil 8 timer kontinuerlig opptak og 8 dager standby-tid. Denne lille enheten er laget for å være bærbar til tross for sin lille størrelse, noe som gjør den til et ideelt valg for de som ønsker å holde telefonen mindre rotete. Den er også enkel å bruke, og kan oppdage bevegelse opptil 50 fot unna med utmerket nattsyn. Den har en 145-graders vidvinkellinse, trådløs streaming og kan brukes både innendørs og utendørs.

2) Netatmo-velkomstkameraet

Netatmo er et plug-and-play-kamera som registrerer alt som skjer rundt hjemmet ditt og streamer det gjennom appen på telefonen eller nettbrettet. Den er også utstyrt med en smart sensor som oppdager inntrengere og varsler deg når de kommer inn i hjemmet ditt. Du kan bruke det både for hjemmet og bedriften din – Flexistore sin minilager avd. i Oslo bruker for eksempel Netatmo for å sikre at lagrene er trygge mot innbrudd. Dette kameraet er også et av de som kom best ut i test.

3) Pyle

Pyle-kameraet er et trådløst overvåkingskamera som tilbyr eksepsjonell videokvalitet med krystallklar 1080 HD-oppløsning med 30 bilder per sekund. Den er kompatibel med alle mobilenheter eller datamaskiner og har en rekkevidde på 15 fot, noe som betyr at den kan installeres i mindre rom.

Et bra sikkerhetskamera vil sørge for at du føler deg trygg for huset eller bedriften din. Nå er det bare å velge og vrake!